« terug naar het overzicht

Goed nieuws over de revalidatiebus

19 augustus 2021
Goed nieuws vanuit Barranquilla waar onze missionaris Maria Poulisse werkzaam is. De revalidatiebus (waar de inzamelingsactie van 2019 voor bedoeld was) is na lange vertraging door Corona en het niet leverbaar zijn van benodigde onderdelen, nu bijna klaar. Maria hoopt de bus in september in gebruikt te kunnen nemen. De bus wordt gebruikt om in 6 (!) omliggende dorpen de zorg aan gehandicapte kinderen te kunnen gaan leveren. Op dit moment zijn de coronamaatregelen in Barranquilla zover versoepeld dat er in Ce Camillo afwisselend de helft van de kinderen weer terecht kan. Zie de foto's hieronder voor de voortgang van de bus en de situatie in het revalidatiecentrum Ce Camillo.

Uw steun is nog steeds van harte welkom! U kunt dit doen door uw bijdrage over te maken op bankrekening NL43 RBRB 0683 5468 13 ten name van Maasdriel steunt haar Missionarissen.
Nog gemakkelijker is het om gebruik te maken van de doneerknop op onze website www.missonarissenmaasdriel.nl
Ook kunt u onze actie ondersteunen door onze facebookpagina - Maasdriel steunt haar Missionarissen- te liken en de berichten over de actie te delen.

De bus op 19 maart:

 

De bus op 19 augustus:

 
 


Revalidatiecentrum Ce Camillo: