« terug naar het overzicht

Kerstbrief 2019

21 december 2019
Beste Missievrienden,
 
Aan het eind van dit jaar kom ik jullie een Zalig Kerstmis en een Gezegend, Gelukkig en Gezond 2020 toewensen.
Als ik denk aan dit afgelopen jaar is er toch veel gebeurd althans in mijn leventje en ik vermoed ook in jullie leven. We kunnen met dankbaarheid terug kijken op alles wat we meegemaakt hebben of het nu positief of wat negatief geweest is. Beide Polen zijn altijd aanwezig in het leven, daar kunnen we niet omheen.
 Voor dit nieuwe jaar dat voor de deur staat hopen we weer op veel mooie gebeurtenissen en vooral ook op een goede Gezondheid.
Dat Vrede, Liefde en Vreugde de wereld binnen mag komen door juist Degene die daarvoor gekomen is in de mensheid en dat mogen we vieren in deze Kerstdagen. Hele Gezegende Kerstdagen voor allemaal.
Hier vieren de mensen ook uitbundig Kerstmis. Allereerst in scholen waar ze stukjes opvoeren, de jeugd die uitvoeringen geeft en natuurlijk in de kerk. Het is ongelooflijk in welk christelijke parochie ik terecht ben gekomen. Iedere morgen zit de kerk vol voor de mis. Na de mis is er iedere morgen een uur uitstelling van het Allerheiligste en de mensen blijven. Vrijdags de hele dag uitstelling met aanwezige christenen die ieder uur afwisselen. Zondags 4 missen en de kerk bomvol. Heel hoopgevend is dat.
 
Verder zijn we zover met de kliniek dat we begonnen zijn met consultaties. Het is nog magertjes maar ze komen. Morgen 22 december wordt de officiële aankondiging gedaan van de opening. Dan zien we wat er allemaal komen gaat. Voor de kerst komen de mensen niet zoveel want dan gebruiken ze het geld voor het kerstfeest.
 
Dan wil ik jullie allemaal heel, heel hartelijk bedanken voor jullie vrijgevigheid. Dank zij jullie inzet, moed en groot hart hebben wij weer veel op kunnen zetten en doen. Een groot applaus voor jullie allemaal. Heel veel dank lieve mensen.
 
Nogmaals hele Prettige Kerstdagen en een Gezegend Nieuwjaar. Op naar 2020 met zijn verrassingen. Dan horen we weer van elkaar.
 
Hartelijke groeten,
Will van Mer