« terug naar het overzicht

Kerstbrief van Will 2020

24 december 2020
Lieve Mensen,
 
Graag wil ik alle mensen van Kerkdriel / Maasdriel groeten aan het eind van dit jaar.
 
Ieder persoonlijk en allemaal samen wil ik jullie een Gezegend Kerstmis en een heel Liefdevol, Voorspoedig en vooral Gezond 2021 wensen.
 
Wat dit jaar met zich meebrengt weten we niet.
Wat het afgelopen jaar geweest is kan ieder van ons van meepraten. Voor de een was het een moeilijk jaar, voor een ander een goed jaar. Maar allemaal hebben we de ongemakken van de corona virus ondervonden en ondervinden we nog. Er is er maar Een die oplossing kan brengen maar we moeten het Hem met zijn allen vragen, naar Hem toegaan.
 
Hier gaat alles nog goed. Ook voor mij had dit jaar  een moeilijke tijd gebracht door ziekte die vrij lang duurde. Maar nu maak ik het weer goed en doe ik volop mijn werk weer.
De kliniek bestaat nu een jaar en we zijn tevreden. Het kan altijd beter en we streven naar beter. Wat de kraam betreft zitten we op 23 bevallingen /maand dus niet slecht.
We doen operaties en werken met specialisten die we uitnodigen samen. Gaat goed met elkaar.
 
Dit jaar was het project voor zonnepanelen.
Dank zij jullie gulle gaven hebben we dit weer kunnen realiseren. Sinds gisteren heb ik de sleutel van het batterijen huisje gekregen. We hebben het helaas nog niet kunnen gebruiken maar sinds gisteren kan het dus wel.
Lieve mensen van Kerdriel/ Maasdriel, zoals ik al eerder gezegd heb, jullie hebben het hart op de juiste plaats zitten en dat is geweldig, ja fantastisch. Ondanks de corona crisis hebben we ons project toch weer kunnen realiseren. Echt heel, heel erg bedankt.
Jullie laten jullie missionarissen echt niet in de steek, een grote pluim voor jullie.
 
Ik wens jullie allemaal het aller, aller beste voor dit komende nieuwe jaar. Vooral een hele goede gezondheid. Als het mee zit komen we elkaar misschien dit jaar tegen, zou leuk zijn.
 
Heel veel hartelijke groeten aan ieder van jullie.
 
Will van Mer
Bafoussam

Vervolgbericht 25-12-2020
Nanda kan er aan toevoegen dat gisteravond electricitei uit viel en in de kliniek solar aan was.
Dus voor de eerste keer gebruikt en ging goed.
Dus we zijn heeeeel erg blij hiermee en zitten niet meer in spanning dat het licht uitvalt tijdens een operatie.

Heel heel erg bedankt allemaal, dit is dankzij jullie hulp en generositeit. Petje af weer.

Groetjes,
Will