« terug naar het overzicht

Kerstwensen van Maria

29 december 2021
"Beste leden van de werkgroep, heel hartelijk dank voor jullie hulp het afgelopen jaar. Het is fantastisch dat jullie ondanks alle COVID perikelen toch weer de actie hebben opgezet en weer zo´n goed resultaat hebben geboekt. Wij -Leo, Wil en ik en vooral de mensen met wie wij werken- zijn er goed mee. 
Wij hebben hier in Barranquilla de afgelopen jaren heel wat investeringen  kunnen doen met het geld van de actie. Dit jaar hebben we meubels voor de kinderen en de leerkrachten gekocht, een printer en computers. Het team vroeg al twee jaar om nieuwe computers want we hebben we veel computers inb >CE CAMILO maar de meeste hebben we jaren geleden cadeau gehad van bedrijven die ze afschreven van hun inventaris omdat ze 5 jaar oud waren. Jeann onze computer expert lapt ze steeds weer op maar inmiddels waren de onderdelen nergens meer te koop omdat ze zo verouderd waren dus het was hard nodig om nieuw te kopen maar vorig jaar was daar absoluut geen geld voor. 
Ik hoop over een paar weken het verslag af te hebben en dan stuur ik jullie een copie.  Ik stuur jullie nu de kerstbrief van CE CAMILO dan heb je een beetje een idee wat er het afgelopen jaar hier allemaal gebeurd is. 
Ik stuur de brief via onze Jan want ik denk dat ik niet al jullie e-mail adressen heb. En ik wil niemand vergeten. 
 
Heerl veel dank voor jullie hulp. Kerstmis is inmiddels al voorbij in Nederland maar ik ben in ieder geval op tijd om jullie een heel gelukkig nieuwjaar te wensen, Alle goeds
 
Maria"